Markets.com

  • Tilgjengelige CFD på kryptovaluta: Bitcoin futures

Åpne en gratis tradingkonto

NB! Din kapital er i fare.

Markets Norge

Markets Norge ble lansert i 2010 og har lisenser fra blant annet FCA og CySEC, sammen med flere andre europeiske finansmyndigheter. Det har lenge mest fokus på CFD for aksjer og valuta på Markets Norge, men den senere tiden har også kryptovaluta blitt mer populært på Markets’ markedsplass.

Kryptovaluta

Det som gjør Markets interesant er at de gir deg muligheten til å trade CFD på BTC futures. Det er mange kryptotradere som mener at futures markedet har stor påvirkning på BTC spesielt, og kryptokurser generelt, og dette kan åpne for muligheter for trading. Markets tilbyr også trading av Ripples XRP.

Andre tradingmuligheter

Markets tilbyr CFD på aksjer, indekser, råvarer, valuta, ETF og obligasjoner. Det gjør at Markets har et av de største utvalgene av CFD i verden. Du finner også norske aksjer og indekser som kan trades på nett med CFD.

Investeringstips og tradingkalender

Det er spesielt investeringstips og tradingkalenderen til Markets som gjør dette til en populær nettmegler. Hver dag legger nemlig flere analytikere ut sine anbefalinger og dette er gratis analyser. Analytikerne kommer blant annet fra store og kjente investeringsbanker som Goldman Sachs og Citigroup. Med tradingkalender har du også full oversikt over når det lanseres nyheter som kan gi store bevegelser i markedet og skape tradingmuligheter.

Gratis teknisk analyseprogram

Dersom du foretrekker å lage dine egne tekniske analyser får du full tilgang til det på Markets Norge. Her har du gratis realtidskurser som du kan lage dine tekniske analyser på med Markets’ gratis teknisk analyseprogram. Noe som er interessant er at Markets også har flere nyttige snarveier på sin handelsplattform. Her kan du enkelt finne aksjer som er i stigende trender, mest volatile, hvilke aksjer eller indekser som er på 52 uker høy eller 52 ukers lav. Det gjør at du kan spare mye tid når du leter etter tradingmuligheter.