Nye kryptovaluta på Markets

Markets har utvidet utvalget av kryptovaluta på sin handelsplattform.

Nye kryptovaluta på Markets

Det har ligget i pipe line for Markets en stund allerede, men nå er det altså klart. Det kan kommet nye kryptovaluta på Markets. Fra før har det kun vært mulig å trade Bitcoin, men nå er utvalget utvidet med Ripple, LiteCoin, Dash og Ethereum. For kostnadsbevisste kryptotradere er dette gode nyheter.

Trading av kryptovaluta

Markets tilbyr trading av kryptovaluta med CFD. I første omgang betyr det at du kan kjøpe og selge posisjoner med lave kostnader. I tillegg er det ingen mellomledd. Du trenger for eksempel ikke først kjøpe Bitcoin før du skal kjøpe Dash eller LiteCoin. Markets er også en regulert markedsplass, noe som fører til økt sikkerhet.

Markets

Markets er regnet for å være en av de beste markedsplassene når det gjelder trading av CFD. Her kan du trade CFD på kryptovaluta, aksjer, råvarer, valuta og indekser. Du har også mange andre fordeler som gratis realtidskurser, program for teknisk analyse, mobilapp for trading og analyser og nyheter fra noen av de største investeringsbankene i verden. Du kan åpne din konto gratis ved å følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til markets.com
  • Åpne en gratis konto
  • Få tilgang til realtidskurser og program for teknisk analyse

Din kapital er i fare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.