Hvordan kjøpe Forex?

Selv om det er kryptovaluta som har hovedfokus har ikke vi glemt Forex eller FX. Forex er tradisjonell valuta og når det stormer rundt krypto kan man oppnå god avkastning fra FX trading.

Hvordan trade Forex?

Forex, eller FX, er en forkortelse for Foreign Exchange, altså markedsplassen hvor det omsettes valuta. Dette er verdens største markedsplass og er i motsetning til aksjebørser ikke lokalisert et enkelt sted. Det finnes et stort antall valuta man kan trade og selv om kursbevegelsene er langt fra så store som i kryptovaluta kan man komme over mange gode tradingmuligheter. Ofte er det vanlig å bruke belåning når man trader Forex og dette kan også være med å gi ekstra avkastning fra tradingen av Forex. Når man trader er det mest vanlig å bruke teknisk analyse og kjøpe eller selge på tekniske formasjoner eller kjøps- og salgssignaler. Så hvordan kjøpe Forex?

Trade Forex

Nettmegleren med best utvalg av Forex og lavest spread er eToro. Her kan du trade et stort utvalg av Forex, få belåning som kan gi større avkastning, og ikke minst får du også gratis realtidskurser. Det koster ingenting å åpne en traderkonto for Forex på eToro Norge, og du kan selvsagt også trade CFDer på kryptovaluta hos eToro. Her er fremgangsmåten for å begynne med Forextrading:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en gratis traderkonto
  • Gjør innskudd med bankkort, bankoverføring, eWallets
  • Trade Forex

NB! Din kapital er i fare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.