IOTA er noe som sjeldent som en norsk kryptovaluta. Den er allerede tatt i bruk av flere store aktører, også i Norge. Her ser du hvordan du kan kjøpe IOTA på tre enkle steg.

Hvordan kjøpe IOTA i Norge

eToro er en markedsplass som har norsk nettside og betalingsløsninger tilpasset norske brukere. Det gjør at mange foretrekker å bruke eToro til å kjøpe IOTA. Når du har registrert deg gratis får du tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe IOTA:

Time needed: 5 minutes.

  1. Gå til eToro

    Åpne en kryptowallet gratis.

  2. Gjør innskudd

    Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, bankoverføring, etc.

  3. Kjøp IOTA kryptovaluta

    Kjøpt IOTA eller noen av de 11 andre kryptovalutaene.

Du besøker eToro her: www.etoro.com


eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

Hva er IOTA?

IOTA ble lansert i 2015 av blant annen norske David Sønstebø, sammen med Sergey Ivancheglo, Dominik Schiener og Dr. Serguei Popov. IOTA prosjektet har samarbeid med selskaper som Volkswagen, noe som kan gi økt sjanse for praktisk bruk i fremtiden. Det har vært lite fokus på IOTA, og det har lenge vært noe som kun virkelig entusiaster har drevet med. Med økt popularitet på Bitcoin har dette blitt endret på. Det betyr at den kan være stor oppside i IOTA.

IOTA

Internet of Things er et nettverk av identifiserbare elektriske gjenstander som ved å bruke nettverket kan kommunisere med hverandre. Idag er ikke dette veldig utbredt, men det er ventet at det i løpet av relativ kort tid kan være rundt 200 milliarder enheter som kommuniserer med hverandre på Internet of Things. Det er her den norske kryptovalutaen IOTA ser sin fremtid, og med samarbeid med store selskaper som Volkswagen og Bosch har de et spennende fortrinn.

Kursutvikling IOTA