Kursutvikling OmiseGO

OmiseGO kursutvikling


OmiseGO er en åpen betalingsplattform og det er OMG som er kryptovalutaen. Det som er spesielt med OmiseGO er at den har fått god omtale av myndigheter og sentralbank, det har gjort sitt for kursutvikling OmiseGO. Ved lansering ble også ICO overtegnet noe som har vært med å løfte OmiseGO kursen. ICO var priset til $25 millioner, men ble overtegnet med hele $100 millioner, noe som sier en del om hvor populær denne nye kryptovalutaen er.

OmiseGO kurs på mobil

Som en ny kryptovaluta kan det være vanskelig å finne hvor du kan kjøpe OmiseGO. IQ Option er en markedsplass som er blant de mest brukervennlige for norske investorer. Her får du også mulighet til å laste ned en gratis mobilapp til Android eller iOS som gir deg realtidskurser for kryptovaluta. Følg disse stegene for å laste ned app med OmiseGO kurs på mobilen:

  • Gå til iqoption.com
  • Åpne en gratis konto
  • Last ned mobil app for OmiseGO kurs

Generell risiko advarsel: De finansielle tjenester som tilbys av denne nettsiden har en høy grad av risiko og kan resultere i tap av alle dine eiendeler. Du bør aldri investere penger som du ikke har råd til å miste.

Hva er OmiseGO

OmiseGO er en thailandsk betalingsplattform med egen kryptovaluta som ble lansert i 2017. Selskapet Omise som står bak ble etablert i 2013. OmiseGO er en åpen plattform og er også desentralisert. Det bygger på Ethereum teknologi, men OmiseGO er stadig under utvikling. Siden ICO i 2017 har den nye kryptovalutaen allerede rukket å bli en av de største kryptovalutaene takket være en utrolig kursutvikling OmiseGO.

Nyheter og teknisk analyse av OmiseGO

Vi følger OmiseGO tett og legger ofte ut nyheter om OmiseGO som kan påvirke OMG kursen. I tillegg er OmiseGO en av kryptovalutaene vi lager tekniske analyser på. Her kan du lese tekniske analyser av OmiseGO.