Kursutvikling Ethereum

Ethereum kursutvikling


Ethereum har hatt en god kursutvikling siden den ble skilt at fra det som i dag heter Ethereum Classic i en hard fork. Som en av de største kryptovalutaene er også tilgangen til ether som valutaen heter stor. Noe som igjen gjør at mange ønsker å investere i ether. Det fører til at Ethereum kursutvikling har vært sterk og i 2017 var den av av kryptoene som gav best avkastning.

Ethereum kurs på mobil

En av fordelene med å bruke en av de større nettmeglerne fremfor en rendyrket kryptobørs, er at nettmeglerne har fokus på stor grad av brukervennlighet. Markets er en av de største og tilbyr blant annet en gratis mobil app for kryptovaluta. Her får du tilgang til realtidskurs for Ethereum og andre kryptoer. Mobilappen koster ikke noe og du kan laste den ned for å følge kursutvikling Ethereum på mobil ved å følge disse stegene:

  • Gå til markets.com
  • Åpne en gratis konto
  • Last ned mobil app for Ethereum kurs

Generell risiko advarsel: De finansielle tjenester som tilbys av denne nettsiden har en høy grad av risiko og kan resultere i tap av alle dine eiendeler. Du bør aldri investere penger som du ikke har råd til å miste.

Hva er Ethereum

Ethereum er en open source blockchainbasert plattform. Ether er kryptovalutaen som er generert fra Ethereum plattformen, men i dagligtale kalles ofte kryptovalutaen Ethereum. Ethereum ble som nevnt skilt ut ved en hard fork. Årsaken til dette var at det oppsto to grupperinger av investorer i det som da var Ethereum etter at ether for 50 millioner USD ble krevd av en anonym gruppe. Resultatet ble en hard fork hvor Ethereum fortsatte på en videreutviklet versjon av Ethereum plattformen, mens Ethereum Classic fortsatte på den opprinnelige plattformen.

Nyheter og teknisk analyse av Ethereum

I løpet av den siste tiden har det blitt mange nye kryptovalutaer og mange av disse bygger på Ethereum plattformen. Dette er med å driver Ethereum kursen, så nyheter om Ethereum er verdt å følge med på. Som en av de største pog viktigste kryptoene følger vi selv kursutviklingen tett. Vi legger ofte ut teknisk analyse av Ethereum.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Ethereum
Product Name
ETH