IQOption


ADVARSEL! Din kapital er i fare.

  • Tilgjengelig kryptovaluta: Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, IOTA, Litecoin, Neo, OmiseGO, Stellar, Qtum, ZCash

Åpne en gratis tradingkonto

ADVARSEL! Din kapital er i fare.

IQ Option

IQ Option er en markedsplass som ble grunnlagt i 2013 og er under tilsyn av CySEC. Fra 2016 ble det også mulig for norske tradere å bruke IQ Option. På markedsplassen har du tilgang til trading av opsjoner, indekser, råvarer, aksjer, forex og et stort utvalg av kryptovaluta. IQ Option har også flere opplæringsvideoer på nettsiden sin slik at du kan lære mer om trading, investering eller ulike finansinstrumenter.

Kryptovaluta

Mange markedsplasser har bare et lite utvalg av kryptovaluta og du finner kun de mest vanlige som Bitcoin og Ethereum. Det som er en fordel med IQ Option er at du får tilgang til de vanligste og største kryptovalutaene, og også flere mer eksotiske kryptovalutaer. Til sammen kan du trade i 13 forskjellige kryptoer. Det som kanskje er mest spennende for oss nordmenn er den «norske» kryptoen IOTA som David Sønstebø står bak.

Norsk kundesupport og norsk nettside

På IQ Option har du kundesupport tilgjengelig via chat og via ticket som du sender inne via nettsiden. Det finnes også norsk kundesupport som gjør at man kan motta den hjelpen man trenger døgnet rundt. Du har også flere mulige innskudd og uttaksmetoder tilgjengelig som passer for nordmenn. Vi kan nevne VISA, MasterCard, eWallets fra Skrill og Neteller. Minste innskudd er $10.

Program for teknisk analyse

Når du er registrert som bruker på IQ Option får du muligheten til å laste ned programvare for trading og teknisk analyse. Dette programmet gjør at du ikke trenger å logge på konto via nettleseren. Samtidig har du full oversikt med realtidskurser for kryptovaluta. Det som gjør programmet spesielt brukervennlig er at du har alt på et sted. Alt fra realtidskurser, nyheter, kundesupport, innskudd og uttak, teknisk analyse og handelsmuligheter er tilgjengelig fra IQ Options programvare, og den kan du laste ned gratis etter at du har registrert deg.

Trade på mobil

IQ Option tilbyr også mobil tradingapp med realtidskurser for både iOS og Android, som begge kan lastes ned her. Fordelen med en app er at du kan følge med på kursutviklingen og samtidig endre trades dersom det for eksempel kommer nyheter og du ikke har pc’en innen rekkevidde. Foretrekker du pc uansett er handelsprogrammet tilgjengelig for OS X, Windows og Ubuntu og kan brukes i nettlesere som Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera og Safari.


Generell risiko advarsel: De finansielle tjenester som tilbys av denne nettsiden har en høy grad av risiko og kan resultere i tap av alle dine eiendeler. Du bør aldri investere penger som du ikke har råd til å miste