Hodly – ny krypto wallet

IQ Option er første nettmegler som kommer med sin egen krypto wallet. Hodly er navnet.

IQ Option

IQ Option har lenge vært en markedsplass for trading av opsjoner og CFD. Men, samtidig som kryptovaluta ble mer populært åpnet de også opp for trading av kryptovaluta. I dag er IQ Option en av de beste markedsplassene som gir deg gratis realtidskurser, program for teknisk analyse og aksjekreditt.

Kryptovaluta

Det er kryptovaluta som gjør IQ Option til et virkelig interessant sted å trade. Utvalget er nemlig veldig godt. Her kan du trade Ripple, Bitcoin, Stellar, OmiseGO og et stort utvalg av andre typer kryptovaluta.

Hodly – ny krypto wallet

De mer tradisjonelle markedsplassene har fått mye kritikk for å ikke tilby en wallet til kryptotraderne, og det er godt å se at de nå snur på dette. Standarden har vært at man kan trade ekte kryptovaluta, men disse har blitt lagret med cold storage som betyr at du ikke kan ta dine kryptovaluta ut av kontoen. Med Hodly ser dette ut til å bli endret. For å åpne en gratis konto på IQ Option og få en mobil krypto wallet kan du følge denne remgangsmåten:

Din kapital er i fare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.