Hvordan kjøpe Tron i Norge?

Tron handler om desentralisering, men ikke slik som med bitcoin. For Tron er det innhold som film, musikk og kunst som gjelder. Se hvordan du kan kjøpe Tron i Norge.

Hvordan kjøpe TRON i Norge

Tron er den nyeste kryptovalutaen som er tilgjengelig på eToro. Sammen med muligheten til å kjøpe Tron har du tilgang til 11 andre typer krypto som Ripple, OmiseGO, Stellar og de vanlige som bitcoin, Ethereum, m.fl. Når du registrer deg på eToro får du tilgang til gratis program for tekniske analyse med realtidskurser. Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe Tron:

Time needed: 5 minutes.

  1. Gå til eToro

    Åpne en kryptowallet gratis.

  2. Gjør innskudd

    Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, bankoverføring, etc.

  3. Kjøp TRON kryptovaluta

    Kjøp TRON eller noen av de 11 andre kryptovalutaene.

Du besøker eToro her: www.etoro.com

Hva er TRON?

Tron er en blockchain plattform som satser på en revolusjon, men av en annen type enn hva de mer tradisjonelle blockchainene gjør. Tron tar ikke sikte på å erstatte fiat som betalingsmiddel, men å revolusjonere måten vi deler innhold på. Innhold i denne settingen er filmer, musikk, kunst, bilder, tekst og annen informasjon. I dag bruker vi Facebook, YouTube, Apple og andre plattformer. I morgen kan vi bruke Tron. De som lagrer innhold på Tron vil motta TRX for dette og TRX er kryptovalutaen du kan bruke for å konsumere innhold lagret på Tron.

TRON

Tron Foundation, som ble startet av Justin Sun, står bak Tron og TRX, og er godkjent av Accounting and Corporate Regulatory Authority i Singapore. Tron ble lansert i 2017 og det spekuleres allerede i om TRX kan bli den utvalgte kryptovalutaen for markedsplassen Alibaba. Videre er det allerede et samarbeid mellom Tron og Baofeng, som er Kinas svar på Netflix.

Kursutvikling TRON

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.