Hvordan kjøpe ZCash i Norge?

ZCash ble lansert i 2016 og er en ganske ny kryptovaluta, men den har allerede rukket å bli skrevet om i norske aviser. Les hvordan du kjøper ZCash i Norge.

Hvordan kjøpe ZCash i Norge

ZCash er ikke av de vanligste kryptovalutaene i Norge og det kan være vanskelig å kjøpe ZCash. Den mest brukervennlige metoden er å kjøpe ZCash på IQ Option. Dette er en markedsplass som tilbyr handel i 14 forskjellige kryptovalutaer og både nettsiden og kundesupport er tilgjengelig på norsk. Selv om IQ Option er mest kjent for opsjonstrading er det ekte kryptovaluta du kjøper her og du kan ta ut bitcoin fra IQ Option. Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe ZCash:

  • Gå til iqoption.com
  • Åpne en gratis konto
  • Gjør innskudd med bankkort, bankoverføring, eWallets, m. fl.

ADVARSEL! Din kapital er i fare

Hvordan kjøpe ZCash – steg for steg

Det første du gjør er å besøke nettsiden til IQ Option. Du kan åpne en konto ved å bruke din Facebook eller Googlekonto. Eventuelt kan du lage en konto ved å fulle inn mailadresse og lage et passord:
Hvordan kjøpe NEO i Norge steg 1
Du blir deretter tatt med til din wallet. Du kan velge om du vil gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Skrill og Neteller. Før du kan gjøre innskudd må du verifisere kontoen din ved å skrive inn mobilnummer og aktivere kontoen din med koden du får tilsendt. Så fyller du inn alder, adresse og trading erfaring. Last opp bilde av ID og en kontoutskrift eller regning og du er klar til å gjøre innskudd:
Hvordan kjøpe NEO i Norge steg 2
Etter innskuddet er lagt til konto kan du kjøpe ZCash. Trykk på «Trade now» for å gå til handelsapplikasjonen. Trykk på «+», deretter «Crypto» og til slutt trykke på ZCash. Du har da tilgang til ZCash kursen og du kan lage tekniske analyser av ZCash. Du kjøper ZCash ved å trykke på den grønne «Buy» knappen etter å ha justert antallet ZCash du vil kjøpe:
Hvordan kjøpe ZCash i Norge?

Hva er ZCash

ZCash har flere likheter med bitcoin. Teknologien er den samme og antallet er begrenset til 21 millioner. Den viktigste forskjellen er at avsender og sum for en transaksjon kan skjules. ZCash har dermed mye høyere grad av anonymitet enn bitcoin. Det er også flere etablerte aktører som har fått øynene opp for ZCash. Nylig meldte finanskjempen JPMorgan at de har inngått et samarbeid med ZCash.

ZCash

Oppstarten var med Zerocoin protocol, dette ble videreutviklet til Zerocash systemet, som igjen ble til Zcash i 2016. Selv om man kan oppnå komplett anonymitet med ZCash, kan man også velge såkalt «selective disclosure» hvor man kan dele utvalgt informasjon med for eksempel skattemyndigheter eller lignende. Zooko Wilcox-O’Hearn er grunnleggeren av ZCash og han har hatt flere møter med myndighetene i USA for å forklare hvordan dette fungerer og det er ingen tvil om at dette har ført frem og gir muligheter for utbredt aksept av ZCash.

Kursutvikling ZCash


Generell risiko advarsel: De finansielle tjenester som tilbys av denne nettsiden har en høy grad av risiko og kan resultere i tap av alle dine eiendeler. Du bør aldri investere penger som du ikke har råd til å miste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.