Hvordan kjøpe Ethereum i Norge?

Ethereum ble skilt ut av det vi i dag kaller Ethereum Classic. Kryptovalutaen heter egentlig ether, men kalles ofte Ethereum. Her kan du lese om hvordan kjøpe Ethereum.

Hvordan kjøpe Ethereum i Norge

Som en av de største og viktigste kryptovalutaene er tilgangen til Ethereum god for norske kryptoinvestorer. Det finnes likevel nettsider som skiller seg ut som bedre enn andre. Vi foretrekker å bruke nettmegleren eToro. Det er fordi nettsiden er tilgjengelig på norsk og er veldig brukervennlig. I tillegg får du tilgang til gratis analyseverktøy og realtidskurser. Her er fremgangsmåten for å kjøpe Ethereum på eToro:

Time needed: 5 minutes.

  1. Gå til eToro

    Åpne en kryptowallet gratis.

  2. Gjør innskudd

    Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, bankoverføring, etc.

  3. Kjøp Ethereum kryptovaluta

    Kjøp Ethereum eller noen av de 11 andre kryptovalutaene.

Du besøker eToro her: www.etoro.com

Hva er Ethereum?

Opprinnelig hadde Ethereum potensiale til å utstede uendelig tokens, men dette har i løpet av 2017 blitt endret på. Nå er det satt en vre grense for ether på rundt 210 millioner. Ethereum er en teknologi som ble skilt ut fra Ethereum Classic i 2015, og det finnes flere andre kryptovalutaer som baserer seg på teknologi fra Ethereum.

Ethereum

Ethereum har som mål å erstatte tredjeparter som lagrer store mengder med data, overfører lån og holder kontroll på finanstransaksjoner. Med Ethereum vil disse bli erstattet med desentraliserte noder. Flere har fått øynene opp for denne nye teknologien, blant annet investoren Mike Novogratz som holder på å lage et kryptofond. Det gir økt etterspørsel etter Ethereum og bedre Ethereum kurs.

Kursutvikling Ethereum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.